Massage

MassageMassage har stor positiv virkning på muskulaturen, samt kroppens bindevæv og hjælper til med at fjerne spændinger og give ømme muskler smidighed igen.

Massage forbedrer blodcirkulationen ud til de forskellige muskler og organer, samt nedbryder affaldsstoffer der er ophobet i musklerne.

Massage er modgift mod stress og de stress-relaterede sygdomme som kroppen udsættes for.


 

Fysiurgisk massageFysiurgisk massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen såvel på overfladen, som i dybden, samt blødgøre og strække senerne. Den fysiurgiske massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning. Specielt rettes der opmærksomhed mod den enkelte muskels tilstand mod udspring samt tilhæftning. Fysiurgisk massage anvendes altid hvor der er tale om stive spændte muskler, eksempelvis efter idrætsudøvelse/motion, statiske kropsbevægelse, belastende arbejdsstillinger mm.Berøring er sundt og sågar livsnødvendigt. Undersøgelser viser f.eks. at vi kan nå en dybere afslapning under massage end under vores søvn. Massage bruges både til behandling og forebyggelse af problemer eller bare ren velvære - det er helt op til dig!