Voks

Voks


Voks bruges til at fjerne uønsket hår. Det fjernes med roden.


Før voksbehandlingen er det vigtigt, at du ikke fjerner hår i ca. 2 uger før din behandling, da det ellers er for kort til at voksen kan tage fat. Hårene skal være minimum 2-3 mm lange. Er de lange, da trimmer du ned til max 1cm

Du bør bruge en peeling dagen før eller på dagen, hvor du ønsker at blive vokset. på den måde får du det bedste resultat.

Undgå sol dagen før og efter din voksbehandling, da huden er mere sart og følsom. Det gælder også solarium.


Behandlingen holder ca. 3-6 uger indtil hårene har deres fulde længde. Der skal dog tages højde for hårets forskellige vækst og hvilefaser. Hår har ikke samme vækstcyklus. Der kan derfor kan der synes hår efter få uger. Disse forveksles formentlig med dem du lige har fået fjernet, men da de har hver deres cyklus, er disse nye hår og kan nu mærkes ellers ses. For at opnå et godt resultat og nogenlunde ens cyklus, råder jeg til at blive vokset hver 3. uge til at starte med.


Efter voksbehandlingen er det en god ide at holde huden blød og smidig. Brug en fugtighedscreme og peel området 1-2 gange om ugen, da det forebygger evt. nedgroet hår.


Jeg benytter 2 forskellige typer voks.

En jeg ruller på, som derefter hives af ved hjælp af en strips.

En anden der smøres på med en spartle, kaldes hot Wax, som derefter hives manuelt af.


Typen der bruges er forskelligt. Ofte bruges der hot Wax de steder der er meget sensible og til intim voks behandling. Hot Wax er også godt til at tage helt ned til 2 mm hår. Rulle voksen bruges ofte til ben og ryg.